Mentos Pure Fresh Lime Mint

Zbulon shijën e çamçakëzëve Mentos Pure Fresh Lime Mint me ekstrakt të çajit të gjelbërt dhe me freski unike në gojën tënde. Pa sheqer.

  • Paraqitja

    Përmbajtja: Ëmbëlsues, (xyliol, sorbitol, mannitol, shurup maltitoli,aspartame, acesulfame K, sucralose), bazë çamçakëzi, stabilizues (glicerinë),aromatizues, niseshte, maltodekstirinë, emuglatorë (soja lecitin, estere të saharozës së acideve të ngopura), ekstrakte të çajit të gjelbërt (0,1%), agjent fryrës (çamçakëz xanthan, celulozë çamçakëzi, çamçakëz arabik), agjent lustrues (dyll kanaruba), antioksidant (E321), ngjyrë (e kaltër briliante FCF)

Ndaje me shoqërinë