Mentos produktet

shih të gjitha produktet

Mentos rrjetet sociale

  Historia e të qëndruarit i freskët

  2016

  2016

  2016

  Mentosi i ri Choco është këtu!

  Mentos erdhi me një risi Mentos CHOCO dhe kështu solli një kombinim unik të çokolatës me karamel që t'ju dhurojë një shije të mrekullueshme.

  2010

  2010

  2010

  Koncepti unik Mentos ylber

  A e dini më në fund se ku mund t'i gjeni të gjitha shijet? Pra, filloni me më të preferuarën tuaj.

  2007

  2007

  2007

  Mentos vjen edhe me çamçakëz

  Shija freskuese, forma dhe mbështjellja e tij unike dhe shumëllojshmëria e shijeve gjetën fansa gjithandej

  Mentos FAQ

  • P

   Ku dhe kur është themeluar Mentosi?

  • P

   Në vitin 1932, vëllezërit Van Melle u nisën në një udhëtim për në Poloni. Ky udhëtim ngjalli fillimin e një bote të re të freskët. Ata kishin një vizion për një sheqerkë karamel me shije mente me emrin Mentos. Mentos ishte prodhuar në Holandë dhe në vitin 1973 u prezentuan lloje të tjera. Në SHBA, adhuruesit e Mentosit kishin mundësinë të provojnë Mentosin me shije kanelle dhe mente, ndërsa prezentimi i mintëve me shije frutash i bëri ata të varur ndaj Mentosit.

  Ndaje me shoqërinë